Selecteer een pagina

Over mij

Eropuit met wielen

Welkom op mijn persoonlijke blog: ‘Eropuit met wielen’. Met deze blog deel ik ervaringen en foto’s van mijn uitstapjes. Ik ben Martin van Schaik en sinds 2005 ben ik door de gevolgen van een hersenbloeding gebonden aan een rolstoel. De rolstoel en de bijbehorende beperkingen hebben mijn vrouw en mij er niet van weerhouden om te blijven genieten van het leven en nog regelmatig een uitstapje te maken. Zo besteden wij onze tijd graag aan onze kinderen en kleinkinderen, zijn wij graag in contact met onze buurtjes en familie, maar ga ik ook regelmatig op stap met vrienden. Ik ben er trots op dat wij omringt zijn door deze lieve mensen.

Leuke vrijetijdsbesteding

Sinds kort is mijn jongste dochter een actieve websitemaker. Ook deelt zij mijn liefde voor fotograferen. Dat bracht ons op het idee om een website te maken, waarin ik verslag doe van mijn uitstapjes. Zo kan ik mijn foto’s delen, is het onderhouden van deze website een leuke vrijetijdsbesteding en kan ik lotgenoten inspireren om er (ondanks een rolstoel) lekker op uit te gaan! 

Het leven in een rolstoel gaat niet altijd over rozen. Waar ik “ga en sta” moet ik rekening houden met mijn rolstoel en obstakels overwinnen. Dit geldt niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vrouw. Ik heb de handicap niet alleen, maar ook mijn omgeving moet rekening houden met mijn handicap. Ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs heb kunnen behouden en daarmee een groot deel van mijn zelfstandigheid heb kunnen behouden. 

Via deze blog deel ik de leukste rolstoelvriendelijke uitstapjes. Aan mijn Annemiek de eer om de eerste gastblog hier te schrijven. Lees je mee? En heb jij een rolstoelvriendelijke tip voor mij? Deel jouw tip via het contactformulier, dan kan ik deze toevoegen aan mijn lijstje.

Veel leesplezier!

Eropuit met wielen | persoonlijke blog van Martin van Schaik | Website door Buro Kriebels